Terug

Volg Shownieuws

Stef Bos zingt Door De Wind nooit meer

Stef Bos zingt Door De Wind nooit meer

Nieuws

18 juli 2021, 23:02

Stef Bos denkt niet dat hij het liedje Door De Wind ooit nog zal zingen. Nu Miss Montreal er zo'n grote hit mee heeft gescoord, kan hij waarschijnlijk alleen nog maar haar nadoen, zei de zanger in het Omroep MAX-programma Klassiekers met Kleinsma.

Bos schreef Door De Wind eind jaren tachtig voor zijn toenmalige liefde Ingeborg, die ermee namens België naar het Eurovisie Songfestival ging. Het nummer kreeg daardoor een songfestivalstempel. "Dus ik had het altijd een beetje links laten liggen. En opeens trekt Sanne Hans dat liedje even naar de 21e eeuw", zei Bos over de cover die Miss Montreal vorig jaar zong in het tv-programma Beste Zangers.

Ondanks dat het lied nu weer nieuw leven is ingeblazen, zal Bos het niet gaan zingen. "Het is me laatst gevraagd maar dan begin ik Sanne Hans na te doen. Dat moet ik niet doen."

De Door De Wind-cover bezorgde Miss Montreal een van haar grootste hits in haar carrière. Het nummer kwam zelfs binnen op de 29e plaats in de Top 2000, waarmee ze de hoogst genoteerde vrouw werd in de lijst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.