Terug

Volg Shownieuws

Bedroefde en geschokte reacties op overlijden Lisa Marie Presley

Nieuws

13 jan 2023, 09:20

Sterren wereldwijd reageren bedroefd en geschokt op het overlijden van Lisa Marie Presley, de dochter van Elvis Presley. Lisa Marie is donderdag (lokale tijd) overleden op 54-jarige leeftijd in een ziekenhuis in Los Angeles. Volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ overleed de zangeres aan de gevolgen van een hartstilstand.

LaToya Jackson, de zus van Michael Jackson, mist Lisa Marie nu al. "We houden je voor altijd in ons hart. Ik zal nooit vergeten hoe je de liefde die je voor mijn broer had met me deelde. Ik bedank je voor je eerlijkheid. Rust zacht." Bette Midler schrijft op Twitter dat ze "in shock" is. "Zo mooi en slechts 54 jaar oud. Ik kan dit niet bevatten."

Actrice Leah Remini schrijft op Twitter dat haar "hart gebroken" is door het overlijden van Lisa Marie. "Ze had geen makkelijk leven, zoals sommigen misschien denken. Ik hoop dat ze rust heeft gevonden en bij haar zoon en vader is." Zangeres P!nk noemt Lisa Marie "one of a kind". "Dit doet zeer", schrijft P!nk bij een foto van de twee. "Ze was supergrappig, ontzettend slim, gevoelig, getalenteerd, gevat en nog heel veel meer. Mijn hart breekt voor je prachtige familie en je kinderen. De wereld is een diamant verloren vandaag."

Lisa Marie Presley met spoed naar het ziekenhuis
1:27
Lisa Marie Presley met spoed naar het ziekenhuis

Lisa Marie werd volgens TMZ door de huishoudster gevonden in de slaapkamer van haar huis in Calabasas in de Amerikaanse staat Californië. Op ongeveer hetzelfde moment zou Lisa Marie's ex-man Danny Keough thuis zijn gekomen, die Presley zou hebben gereanimeerd totdat de ambulance kwam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.