Terug

Volg Shownieuws

Sterren Muziekfeest op het Plein is terug

Sterren Muziekfeest op het Plein is terug

Nieuws

2 juli 2021, 08:33

Het Sterren Muziekfeest op het Plein keert weer terug. Het buitenluchtconcert vindt deze zomer in Arnhem plaats met onder anderen Jeroen van der Boom, Tino Martin, Frans Duijts en Donnie, meldt de organiserende omroep AVROTROS maandag.

Het Openluchtmuseum in Arnhem is de locatie voor het grote buitenevenement. De Volendamse zanger Jan Smit is de gastheer van het feest, dat 7 juli plaatsvindt. De registratie is vanaf vrijdag 9 juli vier keer te zien op NPO 1.

Het bijna vier uur durende feest is nog niet toegankelijk voor iedereen. Het valt onder de regeling van Testen voor Toegang. Dit betekent dat er 2500 mensen, die vooraf negatief getest zijn op corona, aanwezig kunnen zijn.

Vorig jaar kon het Sterren Muziekfeest op het Plein vanwege de coronacrisis niet doorgaan. De concertreeks bestaat sinds 2005, toen nog onder de naam TROS Muziekfeest.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.