Terug

Volg Shownieuws

Sterren nemen massaal een pauze van social media

Nieuws

14 aug 2022, 23:01

Onlangs plaatste Yolanda Hadid voor het eerst in negen maanden weer een post op Instagram. Het Nederlandse oud-model verklaarde dat ze een 'social media detox' had ingelast. Na Yolanda volgen nu meer sterren die een pauze nemen van social media.

Zo laat Tom Holland weten komende tijd niet actief te zijn op social media. De 26-jarige acteur heeft een pauze ingelast om op zijn "mentale gezondheid" te letten, legt hij uit in een video op Instagram. Zie bovenstaande video.

"Ik heb een pauze van social media genomen voor mijn mentale gezondheid omdat ik Instagram en Twitter te overprikkelend en overweldigend vind", legt de Britse Spider-Man-acteur uit aan zijn 67,7 miljoen volgers. "Ik kom in een neerwaartse spiraal terecht als ik online dingen over mezelf lees en dat is heel schadelijk voor mijn geestelijke toestand, dus daarom heb ik besloten een stapje terug te doen en de app te verwijderen."

Holland maakte de video vooral om het platform Stem4, dat tieners met onder meer apps helpt met hun mentale gezondheid, te promoten. "Er heerst namelijk nog steeds een stigma op het praten over mentale gezondheid", vindt de acteur. "We moeten ons er juist niet voor schamen, al weet ik dat dat makkelijker gezegd dan gedaan is."

Ook Carice van Houten laat weten minder actief te zijn op social media. Dit laat ze weten via haar Instagram Stories.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.