Terug

Volg Shownieuws

Steven Brunswijk reageert op Stefano Keizers na Verraders-einde

Nieuws

29 mei 2022, 09:46

Steven Brunswijk vond de laatste minuten van Stefano Keizers in De Verraders ook maar vreemd. Hij vertelt in RTL Boulevard 'niets te kunnen' met de natrap van zijn collega-komiek...

De Verrader Stefano werd ontmaskerd door de andere drie finalisten van het programma, die vervolgens de winst hebben gepakt en verdeeld. Dit zorgde voor een heftige speech van Stefano, waarin hij keihard uithaalde naar de drie 'Getrouwen' en zei dat hij hen niet waardige finalisten vond. Hij zei dat het een keiharde natrap was en het hen niet gunde om met een goed gevoel naar huis te gaan.

"Stefano is altijd een bijzonder mens, maar zelfs voor Stefano’s doen vond ik het érg vreemd", zegt Steven Brunswijk hierover, die samen met Dionne Slagter en Toine van Peperstraten de winst pakte.

‘Dat wij niet de terechte winnaars zijn… Daar kan ik helemaal niks mee", vervolgt hij met een teleurgestelde blik. "Hij vond dat hij zo goed gespeeld had dat híj de winst verdiende. Dat vond ik ook! Maar zo is het niet gelopen."

Gekwetst

Dionne vertelt dat de afscheidsspeech van Stefano haar ook pijn heeft gedaan. "Het was best wel hard."

"Op dat moment heeft het me best wel gekwetst. De emoties lopen hoog op, dat heeft iedereen meegemaakt, en dat kwam er bij hem uit daar."

Sorry

Stefano heeft zijn excuses inmiddels aangeboden op Instagram. "Nu lijkt het net alsof ik boos was op Dionne, maar Dionne en ik gaan way back. Kijk maar, dit zijn foto's van jaren geleden, toen waren we in Japan", schrijft hij. Hij plaatst vier foto's van de trip naar Japan met Dionne.

"Het pijnlijkste is nog wel dat van alle finalisten ik eigenlijk vind dat Dionne de enige is die de winst heeft verdiend", aldus Stefano. Hij richt zich vervolgens tot zijn vriendin. "Lieve Dionne, dat ik niet tegen mijn verlies kan en een zure man ben, betekent niet dat je het niet fantastisch hebt gedaan."

Prijzengeld

"Je was zo'n beetje de enige die verder keek dan je neus lang was", steekt hij haar toch nog enkele veren in de reet.

Dionne was zo sportief en lief om Stefano toch nog een deel van haar winst aan te bieden. "Toen je me de helft van het prijzengeld aanbood, toen brak m'n hart. De enige reden dat ik het niet heb aangenomen, is omdat ik had verwacht dat je mij minstens twee derde zou geven."

"Met de kennis van nu, blijft over spijt van alles", aldus Stefano.

"Bedankt voor de gigantische hoeveelheid liefde die ik over me heen heb gekregen in de afgelopen maanden. Nu weer normaal doen alstublieft en weer terug naar het gewone leven en het meer duistere bestaan", sluit hij grappend af.

Rel

Vorige maand was er nog een rel rondom het programma. Esmée van Kampen noemde de makers van het programma misselijkmakendMeer hierover is in de video bovenaan deze pagina te zien.

Deelnemers over nieuw seizoen De Verraders
1:08
Deelnemers over nieuw seizoen De Verraders

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.