Terug

Volg Shownieuws

Steven Brunswijk reageert op zoenvideo met andere vrouw

Nieuws

7 aug 2022, 17:47

Steven Brunswijk is tijdens de Pride in Amsterdam zoenend gespot met een andere vrouw dan zijn kersverse bruid. Hij blijkt absoluut niet te zijn vreemdgegaan, zo vertelt hij zelf...

Juicekanaal Life of Yvonne deelt zondag beelden van Steven, die intiem is met een andere vrouw dan Ayla. "Wie is deze dame waar je tegenaan staat te geilen? Weet je vrouw dit?" schrijft ze erbij.

Het antwoord blijkt: ja. Sterker nog, ook Ayla zelf heeft met een ander gezoend. "Mensen die mij hebben zien zoenen met een andere dame... Dat klopt", schrijft Steven op Instagram Stories.

"En Ayla stond ernaast te zoenen met een andere dame. Moeilijk voorstellen voor jullie, maar dat is niet erg. Je bent past vrij als je niet in een hokje past", aldus de cabaretier.

Even later voegt hij hier in een bericht aan toe: "Jammer dat je tegenwoordig gedwongen wordt om als bekend persoon je privé leven te bespreken. Maar ja, het is wat het is. Het was in ieder geval erg gezellig geworden met z'n viertjes."

Huwelijk

Steven en Ayla stapten drie weken geleden in het huwelijksbootje. Het stelde vierde de bruiloft in het Brabantse Tilburg.

Brunswijk en Ayla hebben samen twee kinderen, een dochter en een zoon. Uit een eerder huwelijk heeft hij nog een dochter.

Alles over de bruiloft van Steven zie je in de video boven dit artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.