Terug

Volg Shownieuws

Stopt Robert ten Brink met All You Need Is Love?

Nieuws

15 dec 2021, 16:24

Robert ten Brink heeft het nog altijd waanzinnig naar zijn zin als presentator van All You Need Is Love. Fans van het liefdesprogramma moeten er natuurlijk niet aan denken, maar er zal een moment komen dat Robert niet langer op kerstavond te zien is. Dit zegt hij daar zelf over...

Aan Veronica Superguide vertelt hij over de editie van 2021, die weer ouderwets emotioneel belooft te worden. "En we gaan natuurlijk naar Schiphol. Als het allemaal lukt hè, want het wordt door corona met de dag spannender wat wel of niet kan. De verhalen bij elkaar zoeken, dat is het probleem niet. Het zijn de praktische zaken waar we ons hoofd over breken."

Stop je zelf of laat je het gebeuren?

Robert kijkt niet uit naar het moment dat hij stopt met het iconische programma. "Voor een tv-maker is met pensioen gaan anders dan wanneer je bij KPN werkt. Of piloot bent. Het zou in mijn geval betekenen dat alles ophoudt."

"De vraag is: stop je zelf een keer of laat je het gebeuren? In mijn geval zal dat een combinatie zijn. Het zal allemaal wat minder worden en wie weet gaan mensen ook denken: jeetje, daar heb je hem weer. Dat is een mooi moment om te zeggen: veel plezier ermee, ik ga door met mijn echte leven", aldus de presentator. Feest

Robert vierde eerder deze winter nog een groot feest. Begin oktober stapte één van zijn dochters in het huwelijksbootje. Dr. Love deed een boekje open over deze bijzondere dag.

"Het was heel mooi. Het was veel mooier dan ik van te voren eigenlijk had gedacht," vertelde Robert aan Shownieuws. En er gebeurde ook nog iets opvallends: misschien is één van zijn andere dochters wel de volgende... In de video bovenaan deze pagina vertelt Robert er meer over. Ze hebben in ieder geval enorm genoten met z'n allen.

Nieuwe filmrol

Robert ten Brink heeft ook een belangrijke nieuwe rol te pakken. De presentator speelt Sinterklaas in De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje. Er kleeft echter een flink risico aan zijn nieuwe rol... Waar Robert precies op doelt zie je in onderstaande video.

Robert ten Brink nieuwe Sinterklaas
1:46
Robert ten Brink nieuwe Sinterklaas

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.