Terug

Volg Shownieuws

Stralende Birgit Schuurman showt babybuik

Stralende Birgit Schuurman showt babybuik

Nieuws

19 juli 2021, 13:41

Birgit Schuurman geniet ontzettend van haar zwangerschap. Op Instagram showt ze vol trots haar babybuik.

Bij een heerlijk zomers kiekje van haar en haar zoon Chico schrijft ze: "In je bikini op de foto is eigenlijk wel t meest relaxed als je zwanger bent kwam ik gister achter : ik denk er niet aan dat ik mijn buik “moet” houden! Tuurlijk MOET dat sowieso niet, maar denk dat bijna iedereen die in badkleding op de foto gaat zich wel bewust is van wat de meest flatteuze houding voor haar/zijn/hen lichaam is.

Relaxed om daar niet over na te denken!!!! Ga ik proberen vast te houden die chille insteek…. Lukt vast niet. But hey, kan t proberen…..;)" Birgit maakte onlangs haar zwangerschap bekend. Naast veel positieve reacties kreeg ze ook felle kritiek. Op haar verjaardag rekende ze af met haar haters: "Ik ben jarig…44… zie je er niet aan af hè? Oh ja, toch wel. De lachrimpels verraden t. En ja, ik ben dan 60 als mijn kind 16 is, boeien!!! Zo, moest er ff uit. Naast alle super lieve reacties een paar chronisch negatievelingen. Weet dat ik daar beter niet op kan reageren, maar kon t toch niet laten.", schreef ze onder meer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.