Terug

Volg Shownieuws

Stralende Bridget verbluft met bijzondere look

Stralende Bridget verbluft met bijzondere look

Nieuws

7 juni 2021, 10:47

Bridget Maasland is maandagochtend heerlijk wakker geworden en trakteert haar volgers op een paar vrolijke kiekjes waarbij ze net uit bed komt.

"Morning #netuitbedlook #netuitbedhaar", post ze op Instagram. Haar fans vinden haar positiviteit fantastisch! "Goedemorgen, jeetje wat zie je er relaxt uit. Ondanks dat je make-up vrij bent en misschien wel zo je bed uit komt, straal je. Fijn om te mogen zien", schrijft iemand. En een ander laat weten: "Wat een vrolijke verschijning." En: "Mooie ochtendfoto puur natuur."

Bridget is sinds kort weer aan de man. Zij is volop aan het daten met Christian. Maar van een relatie is nog geen sprake, vertelde haar management onlangs. Eerder dit jaar liet de presentatrice al weten aan Robbert Rodenburg klaar te zijn voor een nieuwe liefde. Je ziet het in de video bovenaan dit artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.