Terug

Volg Shownieuws

Nick en Simon toch terug in 2023? 'Niet de laatste keer'

Nick en Simon toch terug in 2023? 'Niet de laatste keer'

Nieuws

21 aug 2022, 11:59

De organisatie van strandfestival ZAND in Almere blikt terug op een geslaagde dag. Onder anderen Snelle, Kensington en Nick & Simon betraden het podium, allemaal goedgemutst en dolenthousiast, zegt een woordvoerster tegen het ANP. Van Nick & Simon hoopt het festival dat het niet de laatste keer zal zijn, ondanks de "soloplannen" die de zangers hebben.

"Iedereen is nog aan het genieten van de laatste acts, maar het is een mooie zomerse dag geweest", aldus de "tevreden" organisatie. "Je merkt dat iedereen ervan geniet."

Op het affiche stonden een paar bijzondere acts, waaronder Kensington en Nick & Simon. De Utrechtse band beleefde haar laatste festival in de huidige samenstelling. Frontman Eloi Youssef neemt namelijk begin september afscheid van de groep. "Het is heel leuk dat ze er staan. Ze zijn zelf ook heel blij en in een enthousiaste bui", zegt de woordvoerster daarover.

Nick & Simon maakten onlangs bekend "soloplannen" te hebben. Wat dat voor het duo als artiesten betekent moet nog blijken, maar ZAND is in ieder geval blij dat ze zaterdag nog met z'n tweeën gekomen waren en hoopt op een vervolg. "We hebben niet het gevoel dat het de laatste keer zal zijn, we hopen dat ze volgend jaar weer komen."

Het leek er volgens onze verslaggever echter niet op dat Nick en Simon het nog heel erg leuk hebben samen. Je ziet het in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.