Terug

Volg Shownieuws

Stylist-Roos reageert op KZK-kritiek 'baby in de kast'

Nieuws

2 mei 2023, 19:25

Roos Reedijk kennen we allemaal als stylist van Kopen Zonder Kijken. En op de laatste aflevering krijgt de stylist nu enorm veel kritiek door haar opmerking: "Baby in de kast het wordt een trend".

Bij RTL Boulevard reageert de stylist nu op de opmerkingen: "Wij dachten: in het begin zal het wiegje nog lekker naast jou staan", zei Roos tegen het KZK-koppel. "En mochten jullie dan een beetje extra privacy willen dan kan die gewoon heel leuk in de babykast."

Reactie Roos

"Het was natuurlijk niet zo bedoeld" zijn de woorden van Roos. Ze legt uit dat ze echt haar best moest doen, omdat er plek moest komen voor 3 kinderen en oma. En er was een vierde kindje onderweg.... Het baby'tje zal de eerste maanden toch bij papa en mama slapen en daarna kan er boven van alles geschoven worden. Waarna Roos aan het einde toevoegt: "De kast was groot genoeg voor een babykamer."

Bovenaan de pagina zie je een preview van dit seizoen van Kopen Zonder Kijken.

Bron: Instagram / Roos Reedijk

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.