Terug

Volg Shownieuws

Susan Smit geeft haar jawoord aan Onno

Nieuws

2 sep 2019, 12:32

De huwelijksklokken luidden afgelopen weekeinde voor schrijfster Susan Smit en journalist Onno Aerden. De twee hebben elkaar hun jawoord gegeven, zo delen ze op sociale media. "We did it!", aldus Susan bij een foto van de grote dag.

"Afgelopen zaterdag met zoveel liefde, warmte en vreugde om ons heen dat we er nog steeds van aan het bijkomen zijn." Onno deelt hetzelfde beeld. "Just married. Nou ja, zaterdag. Wat een liefde, wat een warmte. Op naar de rest van ons leven samen!"

https://www.instagram.com/p/B150kz4C-be/

https://www.instagram.com/p/B150kimIkyr/

Susan werd in februari in Parijs ten huwelijk gevraagd door Onno. Op Instagram vertelde ze toen over haar aanzoek: "We gaan trouwen! Vorig weekend vroeg mijn ❤ me ten huwelijk in Parijs. Er zat ‘toevallig’ een kennis op het terras die ‘toevallig’ een boek van mij bij zich had en of ik dat even wilde signeren. Ik sloeg het boek open en daar stond een lieve tekst en ging hij ineens door zijn knieën. Ongelofelijk dat je zoveel voor iemand kunt voelen en op zoveel manieren bij elkaar past. Zo blij en gelukkig, ook omdat onze vier kinderen van beide kanten het geweldig nieuws vonden."

https://www.instagram.com/p/BuTJXrXBrEy/?utm_source=ig_embed

Susan en Onno zijn ruim 3,5 jaar samen. Ze leerden elkaar kennen achter de schermen bij Pauw.

(foto's: Moon Jansen fotografie)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.