Terug

Volg Shownieuws

Suus van B&B Vol Liefde had werken voor Debbie anders verwacht

Nieuws

22 sep 2023, 13:57

Suus nam deel aan het populaire programma B&B Vol Liefde. Ze hield daar helaas geen liefde aan over, maar wel een leuke baan. Tijdens de reünie van het programma (zie video) werd haar namelijk gevraagd in de Spaanse B&B van Debbie te komen werken. In een interview met RTL Boulevard laat ze weten wat ze van haar baantje vindt...

"Het is onwijs druk, maar wel super gezellig" vertelt ze. "Ik had er van tevoren wel iets anders over nagedacht. Ontbijt, lunch, diner, zes dagen in de week werken. Het is gewoon constant volgeboekt" lacht de oud-kandidaat als een boer met kiespijn.

Geweldig nieuws

Het is duidelijk dat iedereen gek is op B&B Vol Liefde! Het liefdesprogramma van RTL 4, maakt net De Oranjezomer (SBS6) en Oogappels (BNNVARA) dit jaar kans op de Gouden Televizier-Ring. De genomineerden voor de belangrijkste televisieprijs werden donderdagavond bekendgemaakt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.