Terug

Volg Shownieuws

Suzan & Freek-fans hebben verzoek: 'Stop met hoer zeggen'

Nieuws

30 juni 2024, 21:59

Suzan & Freek fans hebben op TikTok wel een heel opmerkelijk verzoek (zie video).

Op TikTok gaat een video van een optreden van Suzan & Freek helemaal viraal. In de video zingt het stel het nummer Als Het Avond Is. Het publiek zingt luid mee en herhaalt de tekst, maar plakken daar het woord "hoer" nog achteraan (zie bovenstaande video). De fan van de virale TikTok is het niet met deze trend eens. "Zullen we met zijn alles stoppen met 'hoer' schreeuwen bij Suzan & Freek? Dankjewel", schrijft de fan bij de video. Onder de video legt ze uit dat dit niet bij het duo past want daar zijn ze veel te "lief en fantastisch" voor.

Reacties

Mensen in de reacties reageren verdeeld op dit verzoek. "Totaal mee eens. Snap ook niet wat ze daar leuk aan vinden", schrijft een andere fan. "Ik ben het helemaal met je eens, dat verdienen ze toch niet. Het past ook niet bij het liedje", plaatst een ander. Sommige fans vinden het juist wel leuk. Zo schrijft iemand: "Ze vinden het juist grappig, wat is het probleem?" En een ander plaatst: "Freek staat anders wel met een big smile op zijn gezicht".

Alleen

Freek was onlangs zonder zijn wederhelft bij NPO Radio 2. "Suzan en Freek zijn uit elkaar", grapte dj Bart Arens in het programma Aan De Slag!. "Suus is even terug naar bed gegaan", vertelde Freek. Volgens hem voelde zijn vrouw zich gewoon niet lekker.

"Haar keel klonk een beetje als die van Rachel Hazes", zei hij. "Dus een interview op de radio had even geen zin." Hij verwacht dat Suzan dit weekend weer fit is voor hun optreden bij het festival Muziekweekend Pesse.

Freek schoof aan bij dj Bart Arens naar aanleiding van de nieuwe single van het duo, Verleden Tijd, die ze bij Frank Dane op Radio 538 primeurden (zie onderstaande video).

Suzan & Freek primeuren Verleden Tijd
5:13
Suzan & Freek primeuren Verleden Tijd

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.