Terug

Volg Shownieuws

Suzan en Freek zijn nu al een 'kibbelend getrouwd stel'

Nieuws

21 sep 2023, 18:06

Naast zangpartners, zijn Suzan en Freek natuurlijk ook liefdespartners. Hoewel het altijd rozengeur en maneschijn lijkt tussen de twee (zie video), blijkt de realiteit heel anders te zijn...

"We kunnen weleens kibbelen in de auto en dan allebei heel koppig zijn", onthult Suzan aan het AD.  "Soms kijk ik dan even weg, omdat ik stiekem moet lachen." Freek legt uit waarom ze af en toe kibbelen. "Dat je allebei niet wilt toegeven. Dat gebeurt vooral als we beiden veel stress hebben voor een belangrijk moment."

Dit soort momenten komen voor als Freek bijvoorbeeld weer eens zijn oortjes laat liggen in de kleedkamer voordat ze het podium op moeten.  "We zijn dan echt zo’n kibbelend getrouwd stel. Gelukkig hebben we Robbin, onze tourmanager, en zij lost het dan simpel op. Zij moet toch weleens helemaal gek worden van ons?" vraagt Suzan zich af tijdens het interview.

Trouwen

Hoewel de twee onafscheidelijk zijn, hebben Suzan en Freek elkaar het jawoord nog niet gegeven. Hopelijk zal dit niet lang meer duren... Het stel is namelijk sinds vorig jaar verloofd. Bekijk onderstaande video voor meer over de trouwplannen van het heerlijke koppel.

Suzan & Freek gaan trouwen
1:39
Suzan & Freek gaan trouwen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.