Terug

Volg Shownieuws

Suzan en Freek zorgen voor verbazing met 'magisch' moment

Nieuws

27 jan 2023, 08:47

Suzan en Freek hebben samen een 'magisch' moment meegemaakt. Op Instagram delen ze er prachtige beelden van...

Het zangkoppel/liefdesduo is afgereisd naar Lapland. "Wat is het magisch hier.. 2 avonden het Noorderlicht gezien, geslapen in een glazen iglo en oneindige pistes", schrijven ze bij de onderstaande foto.

Veel bekende volgers blijken met open mond naar de foto's te kijken. "Wooow", valt er veel te lezen, bijvoorbeeld in reacties van Rolf Sanchez en Flemming. Annemarie Keizer spreekt zelfs van 'een droom'.

Tussen Jou en Mij

Sinds 13 januari is een documentaire op Netflix over Suzan en Freek te zien is. Het duo is speciaal voor de documentaire op de voet gevolgd. Vanaf de keukentafel tot aan de Ziggo Dome. "We vinden het megaspannend maar kunnen tegelijkertijd ook niet wachten om het met jullie te delen" aldus het duo.

Solo

Suzan en Freek braken in 2018 door en hebben al een hoop nummer 1 hits op hun naam staan. Eerder waren er geruchten dat Suzan solo verder zou gaan. Bekijk gauw de beelden hierboven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.