Terug

Volg Shownieuws

Suzan en Freek boos na 'respectloze' vraag over vreemdgaan

Nieuws

15 jan 2023, 09:18

Suzan en Freek hebben liever geen vragen over hun relatie. Dit vertellen ze in hun documentaire op Netflix: Tussen Jou En Mij. Daarin is dan ook te zien hoe zij not amused zijn na een 'vrijpostige' vraag van een radio-dj...

Tijdens een interview op 100% NL stelt de dj van dienst naar hun mening een iets te brutale vraag. "Misschien een heftige vraag om aan het begin te stellen, maar hebben jullie ook een soort wildcard ofzo? Dat jullie een keer met iemand anders zouden mogen 'dansen' of los van elkaar."

Suzan: "Wat een bijzondere vraag. We hebben een open relatie..." grapt ze. "Nee. Nee, we hebben geen wildcard, nee."

Freek vindt het duidelijk geen leuke vraag, zo zegt hij later in de auto. "Daarom zit ik ook wel een beetje in m'n hoofd met dat ik nog de neiging heb om tegen 100% NL te laten zeggen van: 'Haal dat van dat wildcarddingetje er even uit, omdat ik gewoon... Wat privé is, moet gewoon privé zijn. Dat is het laatste stukje van ons wat nog van ons is."

Suzan zegt vervolgens dat zij ook echt niet blij is met de vraag. "We zijn entertainment geworden, maar zijn ook gewoon nog mensen. Soms denk je: dat zou je een bevriend koppel ook niet vragen. Het is een beetje respectloos. Je voelt je ongemakkelijk bij de vraag, dan moet je hem niet stellen."

Overspoeld met reacties

Suzan & Freek laten zaterdag weten "overspoeld" te zijn met reacties op hun Netflix-documentaire. Suzan & Freek: Tussen jou en Mij, waarvoor het duo een klein jaar werd gevolgd, verscheen vrijdag bij de streamingdienst.

Dankbaar

"Wauw.. we zijn echt helemaal OVERSPOELD met lieve berichten over de documentaire", schrijft het stel bij een aantal foto's uit de docu. "Dankjewel voor alle liefde, twee heeeele dankbare mensen hier."

Overal gevolgd

De documentaire geeft een kijkje achter de schermen van het drukke leven van Suzan & Freek. De twee werden onder meer thuis gefilmd, maar ook backstage tijdens hun concert in de Ziggo Dome en in een helikopter op weg naar een optreden.

Eerder spraken we het duo over hun documentaire. Bekijk gauw de beelden bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.