Terug

Volg Shownieuws

Mijlpaal voor Suzan & Freek: 'Super trots'

Nieuws

9 dec 2022, 11:19

Suzan Stortelder en Freek Rikkerink, beter bekend als het muzikale duo Suzan & Freek, krijgen een eigen documentaire op streamingdienst Netflix. Dat maakt het duo vrijdagochtend bekend via social media. De documentaire zal de titel Tussen jou en mij dragen en moet begin volgend jaar te zien zijn.

"Daar zijn we super trots op", schrijven Suzan & Freek op Instagram. "Over ons leven, onze carrière en hoe wij hierin voor onszelf de balans proberen te vinden temidden van alle hectiek." Het duo werd overal gefilmd, van thuis aan de keukentafel tot backstage in de Ziggo Dome. "We vinden het mega spannend maar kunnen tegelijkertijd ook niet wachten om het met jullie te delen."

Stortelder en Rikkerink braken in 2018 door met hun nummer Als het avond is. Daarna scoorden zij nog hits met nummers als Blauwe Dag, Goud en Weg van jou.

Op de Instagram van Freek was eerder te zien dat hij Suzan en Typhoon samen betrapt. De twee waren aan het oefenen voor hun optreden bij de Streamers, zonder dat Freek hierbij aanwezig was. "Jullie dachten we halen Freek ertussenuit?", vraagt de zanger als hij de twee samen ziet zingen. De twee grappen vervolgens dat ze Freek langzaam wegduwde. De beelden zijn te zien in de video bovenaan de pagina. Ziet Suzan dan liever een solocarrière voor zich? 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.