Terug

Volg Shownieuws

Suzan is trots op zichzelf en Freek

Nieuws

25 mrt 2023, 18:08

Suzan Stortelder is "een beetje trots" op wat zij en haar verloofde Freek Rikkerink samen hebben neergezet. Dat deelt de zangeres, die met Rikkerink het duo Suzan & Freek vormt, in een bericht op Instagram.

"Tijdens het scrollen door de foto’s op m’n telefoon kom ik deze tegen, wat een herinneringen aan deze magische avonden in de Ziggo Dome vorig jaar", begint Stortelder haar bericht, waarbij foto's worden gedeeld van de concerten in de Ziggo Dome die het duo vorig jaar gaf. "Ik kan niet wachten tot we ook dit jaar weer (maar liefst 4 keer!) in de Ziggo Dome mogen staan."

Soms kan ze het "bijna niet bevatten", vervolgt Stortelder, "dat wij deze mensen op deze foto’s zijn - wat een bijzonder avontuur is dit toch, en dat we dit ook nog samen delen. Even een sentimenteel berichtje zoals je leest, maar dat heb ik nou eenmaal soms. Gewoon een beetje trots op ons."

Het stel staat samen op 10, 11 en 12 november in de Amsterdamse Ziggo Dome. Die laatste dag geeft het duo twee optredens.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.