Terug

Volg Shownieuws

Sven Kockelmann en Talitha stoppen met Op1

Sven Kockelmann en Talitha stoppen met Op1

Nieuws

16 mrt 2021, 21:55

De zondaguitzendingen van Op1 stoppen na 4 april. Dat betekent dat het presentatieduo Sven Kockelmann en Talitha Muusse op die dag voor het laatst te zien is, bevestigt een woordvoerder van de KRO-NCRV.

Kockelmann en Muusse nemen sinds eind januari de zondagen voor hun rekening. Het was al bekend dat het ging om een tijdelijke klus tot na de landelijke verkiezingen.

Of het ook betekent dat Kockelmann en Muusse helemaal stoppen als duo, is nog niet duidelijk. "Wij zijn erg enthousiast over Sven en Talitha als presentatieduo bij Op1. We zijn met de NPO in gesprek over hun verdere mogelijkheden", laat een woordvoerder weten.

Vanaf 5 april is het praatprogramma weer alleen op doordeweekse dagen te zien. De presentatieduo's zijn op dit moment Sophie Hilbrand en Hugo Logtenberg (BNNVARA) op maandag, Giovanca Ostiana en Tijs van den Brink (EO) op dinsdag, Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel (Omroep MAX) op woensdag, Jort Kelder en Welmoed Sijtsma (WNL) op donderdag en Paul de Leeuw en Astrid Joosten (BNNVARA) op vrijdag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.