Terug

Volg Shownieuws

Sylvana IJsselmuiden: 'Deze Formule 1-coureur stuurt dickpics'

Sylvana IJsselmuiden: 'Deze Formule 1-coureur stuurt dickpics'

Nieuws

7 dec 2020, 21:31

Sylvana IJsselmuiden heeft een boekje opengedaan over een bekende Formule 1-coureur. Volgens het model stuurt Lando Norris namelijk foto's van zijn geslachtsdeel rond.

"Norris heeft me vaak een DM gestuurd op Instagram", zegt de Dumpert-ster in F1 aan Tafel: de podcast van Grand Prix Radio. "Die was echt met me aan het flirten."

Ze vertelt hoe haar contact met de coureur begon. "Op een gegeven moment had ik een 'photoshopje' gemaakt, want ik heb allemaal van die voetgekkies. Dus had ik een foto gemaakt met dikke voeten. Toen had hij gereageerd 'sexy feet'."

Dat Sylvana deze reactie later met het grote publiek deelt, neemt hij haar niet in dank af. "Ik doe vaak een F1-quizje op Instagram. Toen had ik iets over Norris en dat gedeeld, toen werd hij een beetje boos op mij dat ik dat over de voeten had gezegd."

'Foto's van zijn edele delen'

Het is te hopen dat de Brits-Belgische-coureur niet naar deze podcast luistert, want haar volgende onthulling is nog pikanter. "Het is wel een mannetje, een boefje. Dit wordt een pittig verhaal", belooft Sylvana.

"Het schijnt dat Lando wel eens foto's stuurt naar meiden van zijn edele delen", vertelt ze. "Dus ik dacht: ik ga eens kijken hoe ver ik kan gaan met Norris. Ik wilde kijken of ik hem uit de tent kon lokken."

De podcast is hier te beluisteren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.