Terug

Volg Shownieuws

Sylvie openhartig over gemis zoon Damián

Sylvie openhartig over gemis zoon Damián

Nieuws

3 okt 2020, 10:50

Het was een hectische zomer voor Sylvie Meis. Zo trad ze in het huwelijksbootje met Niclas, maar hielp ze ook met het inpakken van verhuisdozen. Zoonlief Damian is verhuisd naar Denemarken om bij zijn vader Rafael te wonen. Hij speelt tegenwoordig voor de Deense voetbalclub Esbjerg. Hoe trots Sylvie ook op Damián is, ze mist hem nog iedere dag.

In gesprek met Privé laat Sylvie weten: "De verwerking van zijn verhuizing is een constant proces. Het zal nooit normaal zijn om ’s ochtends wakker te worden en je zoon niet bij het ontbijt te zien. Maar wat ik wel weet, is dat hij met zijn 14 jaar ontzettend graag zijn dromen wilde gaan verwezenlijken. Nu heeft hij de tijd om dat te proberen. Op zijn twintigste is het te laat. Dus hoe moeilijk het ook is, je moet hem als moeder, die zelf óók voor haar dromen is gegaan, zijn kans gunnen."

Sylvie laat zich ook uit over zijn nieuwe woonsituatie. "Er is geen betere plek waar hij kan opgroeien dan nu met Rafael en Estevana in Esbjerg. Op het platteland. Lekker rustig. Geen nachtclubs, geen afleiding; gewoon sport binnen een gezin met twee atleten."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.