Terug

Volg Shownieuws

Tabitha deelt intieme foto's van haar bevalling

Tabitha deelt intieme foto's van haar bevalling

Nieuws

7 apr 2021, 11:44

Zangeres Tabitha is 20 maart voor het eerst moeder geworden van een dochtertje genaamd Imaya. Op Instagram deelt ze een bijzondere reeks aan foto's van haar bevalling met haar volgers. Ze blikt hiermee terug op haar zwangerschap.

"Hoe ons kindje verwerkt werd was dezelfde manier hoe we ons kindje zouden verwelkomen, samen, liefdevol, warm en in alle rust", schrijft ze bij de foto's.

Ze heeft zich zo goed mogelijk voorbereid op de bevalling: "Je bent veilig, adem naar Imaya in een roze ballon, je lichaam is hiervoor gemaakt. Dit waren mijn intenties samen met de meditatie die wij weken van te voren elke avond beluisterde en mee in slaap vielen (nog even en Mauron zou ook geloven dat hij een baarmoeder had 😂)."

De kersverse moeder zit tegenwoordig op een roze wolk, ze had het niet kunnen doen zonder de steun en toeverlaat van haar verloofde Mauron. "Zijn rol in de gehele zwangerschap, geboorte en de afgelopen weken is niet weg te denken. Wij waren samen in verwachting en wij hebben haar samen op de wereld gezet. Je hebt ons geen seconde los gelaten en nog steeds niet."

Tabitha kan met de intieme foto's rekenen op lieve berichtjes. Zo luiden enkele reacties: "Prachtig!", "Kippenvel" en "Wat een mooie foto's, heel veel geluk met jullie dochtertje!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.