Terug

Volg Shownieuws

Tatjana Simic bijt van zich af na forse kritiek

Tatjana Simic bijt van zich af na forse kritiek

Nieuws

5 sep 2019, 19:05

Tatjana Simic leeft tegenwoordig een heerlijke luxe leventje in het zonovergoten Monaco. Omringd door gigantische jachten, flitsende sportwagens en stralende palmbomen weet de blondine zich goed te vermaken en dat deelt ze maar wat graag met haar volgers. Toch stellen niet al haar volgers dit op prijs en daarom uitten sommigen de nodige kritiek. Daar is de actrice nu klaar mee.

Op Instagram toont Tatjana hoe ze wordt gefotografeerd door William Rutten. Op de tweede foto is te lezen hoeveel het penthouse van de 56-jarige kost: maar liefst 400 miljoen dollar! Het feit dat zij dit met haar fans deelt valt verkeerd bij volger Linda. "Denk jij ooit aan mensen die weinig tot niets hebben? Jij showt steeds wat je hebt terwijl sommige mensen niet eens voedsel hebben om te eten. Het interesseert mij niet wat mensen van bericht vinden. Doe meer voor andere mensen en stop met het tonen wat je zelf hebt", schrijft ze in de comments.

Die reactie valt geheel verkeerd bij Tatjana, die besluit terug te slaan. "Heel toevallig, maar jij hebt niet goed opgelet. Ik reageer normaal niet op dit soort aantijgingen, maar je mag niet zo maar oordelen alsof je weet hoe het zit of alsof jij mij kent", aldus de knappe stoeipoes.

Tatjana attendeert haar op het feit dat ze recent nog iemand financieel heeft ondersteund, zonder daar iets voor terug te willen. "Ik hang dat niet aan de grote klok, want ik doe dat omdat het mij goed doet om te helpen en niet omdat jij zo nodig moet weten wat ik doe met mijn geld. Triest dat je zo bevooroordeeld bent", stelt de diva.

De Flodder-ster hoopt dat volger Linda een les meekrijgt van haar: "Oordeel niet. Wie goed doet, goed ontmoet!"

Bekijk hierboven hoe het peperdure optrekje van Tatjana eruit ziet.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.