Terug

Volg Shownieuws

Tatjana Šimić trakteert volgers op foto's uit oude doos

Tatjana Šimić trakteert volgers op foto's uit oude doos

Nieuws

30 apr 2020, 17:13

Tatjana Šimić (56) trakteert haar volgers donderdag op een hele reeks foto's uit de oude doos.

Haar volgers zijn maar wat blij met de nostalgische kiekjes! Ze zijn namelijk behoorlijk sexy. "Mooie tijdloze dame. Er is hoop na de 50", schrijft een volger. Ook heeft een van de volgers de foto's gewoon thuis liggen: "Ik heb thuis ook nog de kalenders van jou in de schuur hangen haha", schrijft hij. "Mooiste vrouw ooit!", vindt een andere volger.

https://www.instagram.com/p/B_mMjAlJZLL/

Tatjana ziet er nog altijd geweldig uit. Eerder verklapte ze hoe ze dat doet. De blondine doet er namelijk alles aan om goed in shape te blijven en daar hoeft ze tegenwoordig niet meer urenlang voor in de sportschool te zwoegen.

Voor een plattere buik en rondere billen ondergaat Tatjana een behandeling die door middel van elektromagnetische golven van hoge intensiteit ervoor zorgt er veel vet wordt verbrandt en de spiermassa toeneemt. Je kunt de beelden hieronder bekijken!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.