Terug

Volg Shownieuws

Team Boulevard: afscheidsdienst was indrukwekkend en intiem

Team Boulevard: afscheidsdienst was indrukwekkend en intiem

Nieuws

22 juli 2021, 19:22

De afscheidsdienst voor Peter R. de Vries - waarvan de beelden hierboven te zien zijn - was indrukwekkend, intiem en bij vlagen hartverscheurend. Dat zeiden presentatoren Vivienne van den Assem en Luuk Ikink aan het begin van RTL Boulevard over hun collega.

"Het was echt een ontzettend indrukwekkende dag vandaag, een indrukwekkende dienst", zo opende Van den Assem de uitzending van donderdag. Volgens haar is er "ontzettend mooi gesproken". "Ik vond dat er heel veel kracht lag in de woorden die uitgesproken werden door zijn dierbaren." En ondanks dat Koninklijk Theater Carré een grote zaal heeft, bleef het volgens haar intiem.

"Ik vond het heel bijzonder om daar als collega te zijn", vond Ikink. "De verhalen van zijn familie, zijn vriendin, zijn kinderen... Om dat te horen... Ik vond het heel indrukwekkend om daar bij te mogen zijn. Ook om Peter op die manier te leren kennen." Goossens zei dat de dienst "een combinatie van hartverscheurend en helend" was.

Kees van der Spek, een goede vriend en collega van De Vries, was ook in de studio. Hij stelde dat "alles gezegd is wat gezegd moest worden". "Alle facetten kwamen aan bod. Z'n familie, z'n broer, Jacqueline, de kinderen, alles. Hij was een heel goede en bijzondere vader. Dat wist ik wel, want hij sprak er altijd vol lof over."

Bekend Nederland

Bij het afscheid van Peter R. de Vries waren donderdag ook veel bekende Nederlanders aanwezig. Onder anderen John, Johnny en Linda de Mol, Nikkie Plessen en Jeroen Pauw behoorden tot de genodigden van de dienst in besloten kring.

Bekende genodigden over afscheid Peter R. de Vries
3:11
Bekende genodigden over afscheid Peter R. de Vries

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries werd twee weken geleden neergeschoten in de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam. Hij overleed vorige week in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.