Terug

Volg Shownieuws

Teen Mom UK's Megan wordt gestalkt

Teen Mom UK's Megan wordt gestalkt

Nieuws

3 feb 2017, 10:20

Teen Mom UK's Megan Salmon wordt gestalkt, en niet zo'n beetje ook. De zwangere Megan zet op Instagram dat ze er helemaal gek van wordt.

Megan maakt op Instagram de identiteit van de stalker bekend en zegt: "Dit meisje wil me niet alleen laten. Ik negeer haar, zeg dat ze me met rust moet laten en ze blijft me berichten! Ze komt bij mijn werk opdagen omdat ik niet reageer! Ik heb mijn telefoonnummer laten veranderen zodat ze me niet meer kan sms'en, maar nu heeft ze twee Twitteraccounts gemaakt zodat ze me nog steeds kan berichten!! Het is borderline stalkgedrag en als het niet ophoudt, ga ik naar de politie. Ze verpest mijn leven, het leven van mijn kind en van mijn verloofde. Ze is geobsedeerd! Ik ben zwanger en nog steeds valt ze me lastig. Wat moet ik doen?!"

Duidelijk is dat ze zich heel geïntimideerd voelt en dat de stalker niet ophoudt ondanks dat de zwangere Teen Mom niet reageert.

Megan is nu zwanger van haar tweede kindje. Ze heeft al een zoontje van veertien maanden, McKenzie (zie video).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.