Terug

Volg Shownieuws

Tegenvaller voor Marco Schuitmaker: 'Erg jammer'

Nieuws

13 juni 2024, 22:36

Marco Schuitmaker schittert in afwezigheid op het Muziekfeest op het Plein in Goes. Voor de camera van Shownieuws legt de zanger uit waarom hij niet present was (zie video).

De reden is dat Marco momenteel op Curaçao is voor televisieopnames met De Bevers, die een fan-vakantie naar het tropische eiland ondernamen. "Het Muziekfeest op het Plein stond gepland, en De Bevers stond gepland. Het management heeft nog wel geprobeerd om vliegtickets en alles er bij te doen, maar er was op geen enkele manier mogelijkheid om bij beiden aanwezig te zijn."

"Dat vind ik wel jammer, want ik keek er wel heel erg naar uit om in Goes 'van Goes tot Purmerend' met mijn grote vriend Jan (Smit, red.). Dat vind ik wel heel erg jammer", aldus Marco, die op de Instagram-pagina van Sterren NL wel alvast beloofde: "De volgende keer ben ik er zeker weer bij."

Marco schoof begin vorige maand nog aan bij Shownieuws, en daar deed hij een leuke onthulling. Bekijk dit in de video hieronder.

Marco Schuitmaker te gast in Shownieuws
7:13
Marco Schuitmaker te gast in Shownieuws

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.