Terug

Volg Shownieuws

Temptation-Bert reageert op heftige onthulling Delphine

Nieuws

25 sep 2021, 18:10

Bert uit Temptation Island: Love or Leave is nog altijd teleurgesteld in Delphine. Zijn (ex?)-vriendin onthulde in het realityprogramma dat Bert meerdere prostituees had bezocht en dat zorgt voor veel pijn...

Delphine vindt zichzelf voor lul staan in het programma en is bang neergezet te worden als jaloers en gestoord. Daarom onthulde ze een verhaal dat Bert haar had gevraagd te verzwijgen. Hij zou twee prostituees hebben bezocht, maar daar enkel een massage van hebben gekregen.

In gesprek met LoveReality.nl geeft Bert aan dat hij nog altijd boos is. "Ik vind het in eerste instantie jammer dat de reactie van Delphine ‘ik moest verzwijgen van hem’ is. Als je iets samen beslist en beloofd dat we niet met modder gaan gooien naar elkaar, of elkaar belachelijk zouden gaan maken..."

Juiste beelden

Bert vindt het raar dat het alsnog boven water is gekomen. "Ik hoef mij eigenlijk niet meer te verantwoorden over dingen die vijf jaar geleden gebeurd zijn. Delphine had me dit vergeven en ik heb haar fouten ook vergeven. Tot slot snap ik nog altijd niet wat dit überhaupt met onze Temptation-deelname te maken had."

Hij is duidelijk niet heel blij met de beelden die Delphine van Bert te zien kreeg tijdens het kampvuur. “Misschien als Delphine juiste beelden had gekregen op het eerste kampvuur, van hoe ik mij werkelijk voelde, was dit moddergevecht waarschijnlijk nooit gebeurd..”

Ophef

Het programma Temptation Island zorgt elke week voor enorm veel commotie. Het meest besproken koppel dit jaar is Bert en Delphine. Bert kon vijf jaar geleden zijn lippen niet van een ander houden en sprak af met twee prostituees, tot grote frustratie van Delphine.

Delphine ontvangt sinds het begin van het seizoen behoorlijk wat nare reacties. Zo zou ze zich niet moeten aanstellen en zou ze véélste claimerig zijn. Bert liet onlangs van zich horen en liet op zijn Instagram weten dat Delphine ''geen slecht meisje is.''

''Dank je wel voor alle lieve berichtjes die ik sinds gisteren ontvang. Ik hoop alleen dat de slechte reacties naar Delphine toe kunnen stoppen,'' aldus Bert. ''Zij is echt geen slecht meisje en als ik alle reacties lees word ik hier zelf niet blij van. In ons verhaal is er niet 1 iemand goed en 1 iemand slecht. Als je meedoet als koppel moet je beoordeeld worden als koppel en niet als individu."

Presentatoren van het programma Monica Geuze en Viktor Verhulst lieten eerder al weten dat ze erg blij zijn met hoe het nieuwe seizoen is geworden. (Zie video bovenaan)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.