Terug

Volg Shownieuws

Temptation-Demi neemt makers Temptation Island mishandeling Laura kwalijk

Temptation-Demi neemt makers Temptation Island mishandeling Laura kwalijk

Nieuws

21 okt 2019, 15:37

Afgelopen week postte Laura Moenaert, bekend van Temptation Island 2019, schokkende foto's waarop te zien was hoe zij is mishandeld. De foto's brachten veel teweeg bij Temptation-kijkers, maar ook bij oud-kandidaten zelf. Zo deelt Demi Rutting ook haar ongezouten mening en neemt zij vooral de makers van het programma de mishandeling kwalijk.

Op Instagram stroomt het in de comments van Laura vol met steunbetuigingen. Demi is vooral boos en deelt een flinke sneer uit naar de Temptation-makers. "Wat zijn jullie trots hè, Temptation Island. Applaus voor jullie! Fuck al de mensen die tv serieus nemen, fuck you all", aldus de boze 23-jarige. Vervolgens sluit ze af: "Ik ben trots op jou Lau!"

De uitspraken van Demi vallen niet bij iedereen in goede aarde. Volger Estaphany kan zich er totaal niet in vinden en schrijft: "Je bent nu wel verkeerd bezig. Het is niet de schuld van de tv. Wanneer komt het besef dat het publiek van tegenwoordig gewoon heel wreed is. Het publiek ziet jullie niet als mensen, maar als tv-personages. Dat is het probleem en daar heeft de maker van het programma niks mee te maken!" Demi is echter duidelijk niet gediend van die reactie. "Oh sorry, was je erbij? Ik heb je gemist tussen al dat feestgedruis denk ik", slaat de brunette terug.

Bekijk hieronder de gehele discussie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.