Terug

Volg Shownieuws

Temptation Island-Rodanya deelt heftige details bevalling

Nieuws

3 feb 2020, 12:33

Temptation Island’s Rodanya is op 20 januari bevallen van haar zoontje Levay Ace. Op Youtube deelt de 21-jarige realityster twee video’s met daarin de details rondom de bevalling.

“Ik vind het super leuk om jullie mee te nemen in het hele proces van jong moeder zijn”, schrijft ze onder de video. We kunnen de komende tijd dus nog veel meer video’s verwachten!

Rodanya deelde onlangs nog heftig nieuws. Ze had tijdens haar zwangerschap last van een aangezichtsverlamming (zie video). Door de prednison die ze voorgeschreven kreeg voelde ze zich erg moe voor de bevalling. “Het was vechten tegen een dichte deur. Hij zat nog zo lekker.” Hierdoor moest de bevalling in het ziekenhuis ingeleid worden. Gelukkig voor Rodanya is alles helemaal goed gegaan, maar of ze het nog een keer zou doen? “Ik weet het niet.”

In de vlog zie je hoe Rodanya de vermoeiende bevalling beleefd heeft. Ze neemt je mee het ziekenhuis bed in en legt ze uit hoe zo’n inwijding nu precies in z’n werk gaat. In de video vertelt Rodanya hoe ze de ene na de andere tegenslag moet verwerken. “Ik moest drie dagen in het ziekenhuis blijven, dat wilde ik niet. Ik wilde een ruggenprik, lukte niet. Ik wilde gelijk beginnen met weeënopwekkers, wilden ze niet. Ik was gewoon he-le-maal gesloopt.”

Uiteindelijk vertelt ze dat de moed haar zo erg in de schoenen zakte dat de gynaecoloog boos op de gang ging staan omdat het Rodanya niet lukte om te persen. Uiteindelijk kwam er volgens Rodanya een andere vroedvrouw die het kindje vredig de wereld in geholpen heeft. Het was overigens wel een hele drukke boel op het grote moment: naast Morgan waren ook Rodanya’s moeder, oma, zus en schoonmoeder aanwezig bij de bevalling.

Benieuwd hoe de bevalling gegaan is? Check dan hier de twee video’s.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.