Terug

Volg Shownieuws

Temptation Laura onthult reden van breuk met Roger

Temptation Laura onthult reden van breuk met Roger

Nieuws

5 apr 2019, 11:36

Iedereen had het er donderdag over: de breuk tussen Laura en Roger uit Temptation Island. Ondanks dat het huidige seizoen nog niet afgelopen is, maakt het stel nu al bekend dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet. Laura geeft aan Goedele Liekens uitleg over de breuk.

In een sneak preview van het programma Goedele On Top is Laura te gast. En hierin is ze openhartig over de veelbesproken breuk. Zo vertelt ze onder andere dat het initiatief van Roger kwam.

"Hij weet niet zo goed meer wat hij wil qua toekomst, waar hij wil wonen, wat hij wil doen met werk. Hij wil even tijd voor zichzelf nemen en alles uitzoeken. En ik heb daar respect voor. Het is natuurlijk niet leuk, maar ja...", vertelt aan een aangeslagen Laura aan Goedele. Het is duidelijk dat het voor Laura allemaal nog niet te bevatten is. Wanneer de Belgische presentatrice aan haar vraagt of zij zichzelf oud zag worden met Roger, antwoordt zij: "Ja...".

Bekijk hier het fragment terug.

https://www.instagram.com/p/Bv2Q5B1gvtK/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.