Terug

Volg Shownieuws

Megan had onveilige seks met verleider Joshua

Megan had onveilige seks met verleider Joshua

Nieuws

19 feb 2018, 10:48

Alle remmen gingen donderdagavond he-le-maal los in Temptation Island! Megan kreeg naar eigen zeggen harde beelden van haar partner Kevin te zien, waardoor ze zich volledig gaan tijdens een vrijpartij met verleider Joshua. In het programma Goedele on Top, de online talkshow rond Temptation Island, doet ze nu onthullende uitspraken over die bewuste avond!

Zo vraagt Goedele Liekens of Megan en Joshua het veilig hadden gedaan. "De ­andere keren wel, die avond niet. Er lagen condooms, maar die ­waren gewoon te klein", aldus Megan. "Heb je dat zelf vastgesteld, want er zijn veel mannen die dat zomaar zeggen hé", vraagt Goedele over de condooms. “Nee, nee, ik heb dat zelf vastgesteld", aldus Megan. Waarop het productieteam van het programma de volgende dag voor grotere condooms zorgde.

Ook gaat Megan dieper in over het vreemdgaan van Kevin. Zo vertelde ze in Temptation Island dat hij haar vijf keer had bedrogen. Nu blijkt het niet om "maar" vijf keer te gaan, maar zelfs twintig keer! "Toen we samen op reis waren in Malta heeft hij mij ook bedrogen. Hij zit eigenlijk op negen à tien keer," zegt Megan. Alleen is het in haar ogen pas vreemdgaan als je seks hebt. ''Zoenen telt niet mee als vreemdgaan. Anders was het zeker twintig keer."

Megan zegt ook dat ze nog steeds niet van Kevin af is en dat ze hem alleen maar zou kwijt spelen door “dood te gaan”. De suggestie van Goedele Liekens: “Alle contact verbreken.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.