Terug

Volg Shownieuws

Temptation-Ricky had relatie met deze twee BN'ers

Temptation-Ricky had relatie met deze twee BN'ers

Nieuws

28 dec 2020, 17:05

Ricky Lukassen, de knappe single uit Temptation Island: Love or Leave, heeft al twee relaties gehad met bekende Nederlanders. Dit kan Michella Kox maandag onthullen...

De Temptation Island-expert krijgt veel tips binnen over de volgens velen woest aantrekkelijke Ricky. In Italië lijkt hij het hart te veroveren van Sonny's vriendin Jaydi, maar eerder lukte hem dat dus al bij twee andere sterren.

Zo was hij volgens een tipgever samen met presentatrice Saar Koningsberger. Bijgevoegd is een foto van Saar en 'haar vriend Ricky Lukassen'.

Hij heeft daarna ook een relatie gehad met Eva Treurniet. Zij is onder andere bekend van haar deelname aan X Factor en The voice of Holland.

In een reactie aan Michella ontkent Ricky niets en vertelt hij ronduit over zijn liefdesleven. "Ik heb inderdaad 12 jaar geleden een relatie gehad met Saar", schrijft hij naar Michella. "Wij zijn elkaar tegengekomen tijdens opnames van TMF. Ook heb ik vroeger achter de schermen gewerkt van meerdere tv-programma's."

Over Eva schrijft hij: "6 jaar geleden was ik matroos en zag ik Eva meedoen aan The voice of Holland en dacht toen: 'Zo, wat een knappe griet, ik stuur haar een berichtje.' Uiteindelijk heb ik twee jaar een relatie met haar gehad."

Hij weerspreekt de roddels dat hij dit dus allemaal voor de roem doet. "Als ik het echt voor de 'fame' deed, had ik 12 jaar geleden wel meer mijn best gedaan."

Inmiddels lijkt Ricky een setje te vormen met Jaydi, al zal dat nog moeten blijken uit de resterende afleveringen van Temptation Island: Love or Leave. Ze is met haar vriend Sonny afgereisd naar de 'ultieme relatietest', maar zij lijken die test niet als setje te gaan overleven. Michella Kox beweerde eerder zelfs dat Sonny het realityprogramma later dit seizoen zal gaan verlaten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.