Terug

Volg Shownieuws

Temptation-Rodanya woest na reacties op drama

Nieuws

8 juli 2022, 21:59

Rodanya uit Temptation Island leeft op dit moment in een nachtmerrie. Het huis van de zwangere realityster is volledig afgebrand. Sommige volgers hebben echter een complottheorie over de situatie van Rodanya en dat schiet in het verkeerde keelgat...

Er valt op haar Instagram-pagina namelijk te lezen dat sommigen denken dat Rodanya de boel expres in de fik heeft laten vliegen. Iemand reageert daarop en schrijft: "Echt bizar dat mensen zeggen dat jullie dit met opzet hebben gedaan in verband met gezinsuitbreiding. Ik wens jullie veel sterkte en succes de komende tijd."

Een aanhanger van de complottheorie schrijft: "Waarom bizar? Tegenwoordig doen mensen de gekste dingen om iets te kunnen krijgen. In deze tijd is alles mogelijk en kun je alles van iedereen verwachten."

Rodanya krijgt de berichten onder ogen en wordt gek. Ze reageert: "Ben je helemaal gestoord geworden? We zijn ALLES kwijt!"

"We hebben geen stabiele basis meer en ik ben zwanger", vervolgt ze. "Een verzekering hebben we niet. Als je niks weet over iemands situatie, moet je gewoon zwijgen. Denk even na voor je zo’n achterlijke antwoorden geeft. Dit gun je je ergste vijand niet!"

Rodanya zegt dat de toekomst er verder prima uitziet. "Het komt uiteindelijk allemaal wel goed, maar dergelijke mensen moeten echt tien keer nadenken voordat ze zo’n onzinnige dingen verspreiden."

Brand

Rodanya schreef eerder hevig geëmotioneerd in haar Instagram Stories: "Onze grootste nachtmerrie is werkelijkheid geworden. Ons hele huis is afgebrand. Gelukkig zijn we allemaal veilig." Hoe de brand is ontstaan weet ze niet. Ze zoekt met spoed een nieuwe woonruimte, zo liet ze weten.

Ze deelde onlangs nog hartstikke leuk babynieuws, want ze is in verwachting van een tweeling, zo is in bovenstaande video te zien.

(foto: Instagram Rodanya Kelsey)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.