Terug

Volg Shownieuws

Temptation-Sonny verklaart 'nare' gedrag

Temptation-Sonny verklaart 'nare' gedrag

Nieuws

5 dec 2020, 08:57

Sonny uit Temptation Island is tot nu toe de meest spraakmakende deelnemer van het seizoen. Op social media voelt hij zich dan ook genoodzaakt zijn gedrag te verklaren...

Met zijn uitspraken over zijn vriendin en bedpartners, baart Sonny veel opzien. Niet zo lang na het emotionele afscheid van zijn grote liefde Jaydi, gaf hij namelijk al aan wat zijn plannen zijn. "Twee weken geen vrouwen die ruzie met ons maken, maar vrouwen die ons willen. Ik wil heel veel neuken. (…) Ik wil alles proeven. Ik wil die hele tafel proeven. Maar ik heb er al een paar dozijn uit elkaar getrokken. Dat moet ik sowieso voordat ik in mijn kist lig. Ik wil gewoon die honderd aantikken.”

Sonny heeft inmiddels zelfs het gevoel dat zijn relatie met Jaydi al voorbij is. Het zorgt voor ontzettend veel commentaar op social media. Hieronder een aantal voorbeelden:

'Eenmalig uitleggen'

Sonny wil daar graag op reageren. De spraakmakende en spraakzame deelnemer gaat op social media los in een post. “Ik zal hier eenmalig uitleggen hoe tv maken werkt”, schrijft hij op Instagram.

“Wij worden 14 dagen lang 24/7 gefilmd met elke avond een borrel op om sensatie te creëren. Op een normale dag zeg je +- 16.000 woorden. Met opnames zeker het dubbele. Heet je Sonny, kom je op de 40.000, aangezien ik vaak een grapje probeer te maken hahaha, mijn mond is groter dan mijn hart."

'Enorm succes'

"Wanneer wij iets zeggen dat spraakmakend is, worden we hier later weer over gevraagd en moeten wij de vraag herhalen in het antwoord!" vervolgt hij zijn verklaring. "Helaas kunnen we niet alles uitzenden en worden er misschien 100/200 woorden geknipt/geplakt en uitgezonden. Hierop is jouw mening gebaseerd."

"Ik wil iedereen bedanken die over het programma praat. Volgens mij is het een enorm succes", sluit Sonny af.

Volgens Michella Kox wordt het alleen nog maar spraakmakender. De Temptation Island-expert beweerde eerder deze week namelijk dat Sonny het realityprogramma later dit seizoen zal gaan verlaten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.