Terug

Volg Shownieuws

Temptation's Roger bekent: 'Laura is een seksbeest'

Temptation's Roger bekent: 'Laura is een seksbeest'

Nieuws

26 apr 2019, 12:45

Temptation's Roger is wel heel open over zijn seksleven met de 'preutse' Laura. In Temptation Gossip vertelt hij dat Laura een heel hoog libido heeft en vaak seks heeft met haar. Ook op bijzondere plekken.

In de nieuwe aflevering van Temptation Gossip gaat Olcay Gulsen op bezoek bij Roger. In Temptation Island is te zien dat Roger niet een heel spannende deelnemer is: hij feest niet graag mee en gaat heel vroeg naar bed. Maar zijn seksleven is alles behalve saai. "Ik heb ooit seks gehad in een Panos (broodjeszaak, red.). En de deur stond op een kiertje." Olcay vraagt vervolgens of dat met een onbekende vrouw was. "Dat was Laura." Roger gaat verder: "Zo preuts is ze niet. En wat ook wel heel heftig was, was in de bioscoop. Laura heeft wel een hoog libido. Met Laura heb ik heel veel seks.

Eerder deelde Roger met Goedele Liekens dat hij na de opnames op de terugweg naar huis samen met Laura seks had in het vliegtuig.

De aflevering van Temptation Gossip is te zien op Videoland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.