Terug

Volg Shownieuws

Terror Twin-Esmee showt afgeslepen tanden

Terror Twin-Esmee showt afgeslepen tanden

Nieuws

10 apr 2021, 14:50

Terror Twin-Esmee Ipema is op dit moment in Turkije om een gloednieuw gebit te laten zetten. Op Instagram deelt ze beelden van haar geslepen gebit zonder facings...

Onder de zogenaamde facings die veel bekende Nederlanders hebben, zitten namelijk afgeslepen tanden. De facings worden hierop gezet en zo hebben veel BN'ers, zoals Lil' Kleine, Carice van Houten en Dave Roelvink ineens een perfecte Hollywood-smile.

Samen met haar vriend Jeroen is zij afgereisd naar Turkije om daar aan haar gebit te laten sleutelen. Zo schreef ze eerder op Instagram: "Ik heb nu facings en ben niet tevreden, omdat die er af en toe uit vallen. Daarom heb ik gekozen voor kronen in Turkije. Kronen zijn veel sterker en in Turkije doen ze het nog witter! Jeroen twijfelt heel erg, omdat hij zijn eigen tanden niet weg geslepen wil hebben dus we gaan even kijken wat voor hem een mogelijkheid is."

Esmee heeft haar tanden dus wel laten slijpen, ze deelt het resultaat met haar volgers op Instagram Stories...

Tante

Esmee wordt binnenkort tante, want haar tweelingzus Sharon is in verwachting van haar eerste kindje. "God heeft mij gezegend met een prachtig kindje", schrijft de realityster, die bekend werd door Ex On The Beach, op Instagram. Ze deelt een foto van zichzelf met wat echo-foto's van haar baby. De Terror Twins houden enorm veel van kinderen, zo Sharon zei eerder al tegen Shownieuws dat ze snel zwanger wilde worden. ''Ik wil binnen nu en 3 jaar kinderen, voor m'n 26e sowieso!'' zei ze in 2019.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.