Terug

Volg Shownieuws

Terror Twin-Esmee verbreekt relatie

Nieuws

4 juni 2021, 14:11

Terror Twin-Esmee Ipema, bekend van Ex on the Beach, heeft haar relatie verbroken. Dit maakt haar ex-vriend bekend op Instagram.

Haar ex, Jeroen, maakt de breuk bekend via zijn Instagram Stories, waarvan een screenshot gedeeld wordt door Juicechannel. "Mensen, ik en Esmee zijn niet meer samen", begint hij zijn bericht. Hij onthult dat zij degene is die de relatie verbrak. "Esmee heeft gister besloten een punt achter de relatie te zetten. Ze mist haar oude leven en wil terug vrij zijn. Deze keuze is volledig van haar dus dan zijn de volgertjes op de hoogte", schrijft Jeroen.

Video

Ook plaatst de ex van Esmee een video op Instagram, waarin hij zijn volgers laat weten hoe het met hem gaat. Jeroen zegt er geen vertrouwen meer in te hebben dat de exen het bijleggen. "Het komt niet meer in orde."

Hij noemt de keuze van Esmee om de relatie te verbreken 'onbegrijpelijk'. Wel onthult hij dat er 'dingen zijn gebeurd', maar specifieert dit niet.

esmee e

Tanden

Eerder shockeerde Esmee haar volgers toen zij een gloednieuw gebit liet zetten. De EOTB-ster maakte een selfie met afgeslepen tanden, waar later kronen op gezet werden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.