Terug

Volg Shownieuws

Terror Twin in nieuw seizoen Ex On The Beach?

Nieuws

18 jan 2022, 18:34

De opnames van een nieuw seizoen Ex On The Beach: Double Dutch gaan bijna van start. De grote vraag is natuurlijk welke oude bekenden weer gaan opduiken. Er is in ieder geval uitsluitsel over één hardnekkig gerucht...

Volgens LoveReality.nl is in ieder geval duidelijk dat enkele oudgedienden van realityprogramma's zullen 'aanspoelen' in het programma. Onder andere Temptation Island-verleider Romee zou opduiken in het programma, maar ook Jeroen Noens, de ex-vriend van 'Terror Twin' Esmee.

In het programma verschijnen exen van de deelnemers, dus je zou zeggen dat Esmee Ipema dan ook wel mee zal doen. Zij deed eerder al mee in het tweede seizoen en de All Stars-serie van het roemruchte programma. Het antwoord is echter 'nee'. Bronnen melden aan LoveReality.nl dat zij niet in de nieuwe reeks te zien zal zijn.

Nieuw gezicht

Esmee ging onlangs nog voor een compleet nieuwe look gegaan. Na wat prikjes hier en daar showde Esmee vol trots haar nieuwe gezicht op social media.

"Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers", schreef de realityster op Instagram. Ze is gegaan voor een zogeheten 'Russische methode'. "Dit houd in dat je door deze methode 'flat lips' creëert. Het tegenovergestelde van 'duck' lippen dus", aldus Esmee.

Maar de Terror Twin ging nog een stapje verder. Ze heeft namelijk ook wat prikjes in de rest van haar gezicht laten spuiten. "Kaak, kin, jukbeenderen en lipfillers. Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken!"

links: voor, rechts: na

Esmee was er zelf onwijs tevreden mee. Toch kreeg de getransformeerde Twin een hoop kritiek op haar nieuwe look. Wat ze van die kritiek vond, vertelt ze in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.