Terug

Volg Shownieuws

TERUGBLIK: Jamai van vroeger naar nu

TERUGBLIK: Jamai van vroeger naar nu

Nieuws

6 juli 2019, 21:24

Jamai mag zich met trots de winnaar van de allereerste Idols noemen. Hij won de talentenjacht in 2003, alweer zo'n 16 jaar geleden, en werd daardoor ook razendsnel beroemd. Inmiddels heeft hij al talloze nummers, musicals en televisieprogramma's op zijn naam staan. Tijd om eens een paar foto's uit de oude doos te halen!

Jamai tijdens zijn deelname aan Idols, die hij in de finale won van niemand minder dan Jim Bakkum. De twee spreken elkaar overigens niet meer...

Hij werd een echte ambassadeur voor brillen, aangezien hij elke week met een ander exemplaar op de buis verscheen.

Toen Jamai werd genomineerd als beste mannelijke bijrol voor de John Kraaykamp Musical Awards 2006, werd deze foto vrijgegeven.

Niet alleen Idols, maar ook Dancing with the Stars heeft Jamai weten te winnen, samen met zijn danspartner Gwyneth van Rijn in 2009.

In 2011 opent Jamai met zijn lange lokken het ZOOmeravond seizoen in een dierentuin in Amsterdam.

En weer terug waar het allemaal begon: de zanger is samen met Martijn Krabbé, Ronald Molendijk en Eva Simon jurylid in een nieuw seizoen van Idols.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.