Terug

Volg Shownieuws

Teun Föhn dolgelukkig met nieuwe vriend

Teun Föhn dolgelukkig met nieuwe vriend

Nieuws

24 mrt 2021, 23:34

Teun Föhn is verliefd! Dit bevestigt de kapper na berichtgeving in Privé en Weekend aan Shownieuws...

Na wat links en rechts swipen op Tinder heeft hij zijn prins op het witte paard eindelijk gevonden: Jeroen. Lange tijd heeft Teun niks moeten hebben van de liefde. Hij heeft ooit een relatie gehad van 16 jaar, maar dit eindigde in een flinke domper. Teun is in deze relatie erg gekwetst en heeft hierna met zichzelf afgesproken alleen nog maar voor de hoofdprijs te gaan.

En dat is hem gelukt! Jeroen, afkomstig uit Zeeland, maakt Teun enorm gelukkig. Het tweetal heeft elkaar leren kennen op Tinder. Toen Teun de foto’s van Jeroen voorbij zag komen was hij eigenlijk direct om: “Dat is een leuke vent!” Teun heeft Jeroen drie maanden geleden een berichtje gestuurd waarna de rest geschiedenis is.

De kapper wordt binnenkort vijftig jaar, een mooier cadeau heeft hij zich haast niet kunnen wensen. Normaliter viert Teun zijn verjaardag met zijn vaste vriendengroep, maar dit jaar wordt voor hem extra speciaal omdat Jeroen er nu bij is.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.