Terug

Volg Shownieuws

The Passion-kijkers volledig in shock

The Passion-kijkers volledig in shock

Nieuws

1 apr 2021, 22:04

Hét evenement waar iedereen rond Pasen naar uitkijkt: The Passion. Dit jaar vindt het spektakel plaats in Roermond en de kijkers zijn volop aan het genieten. Toch zijn ze redelijk in shock wanneer er één bepaalde BN'er in beeld komt...

Niemand minder dan Famke Louise maakt haar entree in de Limburgse stad. Als Barabbas stapt de zangeres in een prachtig oranje pak - samen met hoofdrolspeler Freek Bartels - een auto uit. "Was dat Famke Louise in The Passion", wordt er verbaasd geschreven op Twitter. "Serieus, Femke Louise!? Noujaaaa...", Tweet iemand anders.

Famke is natuurlijk niet de enige bekende Nederlander die meedoet. Eerder werden al de hoofdrollen bekendgemaakt. Freek Bartels en Trijntje Oosterhuis vertolken de rollen van Jezus en Maria en Leo Alkemade en Rob Dekay zijn te zien als Petrus en Judas. Ook Shownieuws-presentatrice Tooske doet mee aan het spektakel. Zij speelt een discipel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.