Terug

Volg Shownieuws

The Rolling Stones geëerd met eigen postzegelset

The Rolling Stones geëerd met eigen postzegelset

Nieuws

11 jan 2022, 08:39

Ter ere van het 60-jarig bestaan van The Rolling Stones dit jaar brengt Britain's Royal Mail een set van 12 postzegels uit om de band te eren. De zegels tonen een aantal legendarische optredens van de groep, die omschreven wordt als "een van de meest blijvende rockbands aller tijden". Dit meldt Reuters.

Acht postzegels tonen de afbeeldingen van Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood en de overleden drummer Charlie Watts tijdens verschillende concerten die ze wereldwijd gegeven hebben. De andere vier zegels zijn bedrukt met twee groepsfoto's en twee posters van hun tournees.

"Er zijn maar weinig bands in de rockgeschiedenis die zo'n rijke carrière hebben neergezet als The Rolling Stones. Zij hebben iconische muziek gecreëerd en albums gemaakt die inspiratie geven, en daarbij ook nog eens fantastische live-optredens neergezet," aldus een woordvoerder van Royal Mail.

De Stones zijn de vierde band die hun eigen postzegels krijgen, nadat die eer eerder The Beatles, Pink Floyd en Queen toekwam. Royal Mail heeft de set in samenwerking met de band gemaakt en lanceert deze op 20 januari.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.