Terug

Volg Shownieuws

The Streamers genieten na van afscheidsconcert

Nieuws

30 mei 2021, 08:53

The Streamers hebben zaterdagavond hun slotakkoord gegeven. De supergroep nam afscheid met een gratis livestreamconcert vanuit De Kuip in Rotterdam. Vol trots blikken de artiesten terug op het spektakel.

Zo delen Suzan en Freek onderstaande foto op Instagram, ze schrijven daarbij: "Ahhhhh wat een knaller was dit, The Streamers in De Kuip!! Echt van elke seconde op het podium genoten vanavond, wat een fijne club met lieve mensen is dit!"

Ook André Hazes blikt terug op een geslaagde avond, zo schrijft hij: "HIGHWAY TO HELL! Een lege Kuip, geen mensen die over mij zeiken. Ik ben blij en heel dankbaar dat ik weer heb mogen leveren en mocht werken!"

Ook Snelle verscheen gisteravond op het podium van The Streamers. Hij laat weten: "Het was lachen!"

Simon Keizer laat op Instagram weten nog wel even te blijven zweven. Zo schrijft hij: "Ik denk dat ik de komende week nog even blijf zweven. Wat een jongensboek bleek het hele Streamers-avontuur te zijn! En wat zijn de reacties overweldigend! Pffff, dank jullie wel!"

Si

The Streamers hebben in totaal drie keer met elkaar opgetreden. Zo verzorgden zij onder andere het koningsdagconcert bij Paleis Noordeinde, zoals te zien is in bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.