Terug

Volg Shownieuws

The Voice-Brenda reageert op 'asociaal' gedrag Anouk

The Voice-Brenda reageert op 'asociaal' gedrag Anouk

Nieuws

6 dec 2020, 08:56

Zangeres Anouk staat erom bekend om haar ongezouten mening te geven, maar vrijdagavond was voor veel The Voice-kijkers de druppel. Ze zou zich veel te asociaal hebben gedragen tijdens haar commentaar op het optreden van Brenda Bee.

Veel kijkers vonden dat haar gedrag absoluut niet door de beugel kan en uitten hun ongenoegen op Twitter, zoals hier is terug te lezen. Shownieuws sprak een dag na de uitzending met Brenda zelf over het voorval.

Brenda zegt de kritiek van Anouk wel te begrijpen, maar legt uit dat ze maar anderhalve minuut kreeg en daarom alles wilde laten zien wat ze in huis heeft. "Ik zou het zelf niet direct zo hebben gedaan als ik in haar schoenen had gestaan."

De zangeres vindt het lief dat haar coach Jan Smit tegen Anouk in durfde te gaan. "Ik vond het heel lief dat hij het voor mij opnam. Dat zij daar zo op reageerde, vond ik wel bijzonder."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.