Terug

Volg Shownieuws

The Voice Senior-coaches én kijkers diep geraakt door auditie oudste deelnemer

Nieuws

11 sep 2021, 12:31

De oudste deelneemster van dit seizoen van The Voice Senior heeft de coaches én de kijkers van het programma flink geroerd op de vrijdagavond. De auditie van de 81-jarige Dorine heeft voor flink wat tranen gezorgd...

Dorine zingt al vanaf jongs af aan en deed auditie met het liedje Liefde van Later. Zingen heeft een bijzondere betekenis voor de 81-jarige zangeres, die tijdens de oorlog zichzelf in slaap zong. "Het was aardedonker, en dat vond ik afschuwelijk. We hadden dan wel één kaarsje, maar die ging op een gegeven moment uit. En dan zong ik mezelf in slaap en op een gegeven moment was ik vertrokken."

X-Factor

In 2007 deed de zangeres mee aan X-Factor, waar zij vijfde werd. Helaas is Dorine nooit doorgebroken, en waagde zij veertien jaar later opnieuw de gok.

Onder de indruk

Dorine heeft diepe indruk gemaakt met haar optreden tijdens The Voice Senior van afgelopen weekend. Coach Ilse de Lange was vol lof: "Ik vond het ontzettend mooi. U heeft me heel erg geraakt", liet zij na de auditie weten. Ook Frans Bauer was diep onder de indruk. "Ik had ook echt het idee dat u alleen maar voor mij zong. Dat gevoel kreeg ik. U vertelde mij en heel Nederland uw verhaal en dat vond ik heel erg mooi."

Ook de kijkers van het programma waren diep onder de indruk van Dorine. Lees hieronder een greep uit de reacties.

Kaal

Onlangs maakte The Voice Of Holland-coach Anouk een drastische verandering aan haar kapsel. Je ziet het resultaat - waar een tondeuse bij kwam kijken - in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.