Terug

Volg Shownieuws

The Weeknd zinspeelt op naamsverandering

The Weeknd zinspeelt op naamsverandering

Nieuws

4 apr 2022, 17:39

The Weeknd denkt erover zijn artiestennaam te veranderen. Dat liet hij zijn volgers op Twitter weten. "Misschien ga ik een ‘Ye’ doen", schreef hij, verwijzend naar Kanye West. De Amerikaanse musicus veranderde zijn naam onlangs in Ye.

Als het aan de Canadese singer/songwriter ligt, gaat hij verder onder zijn eigen naam ABEL. De echte naam van The Weeknd luidt Abel Tesfaye. The Weeknd zou eigenlijk de titel worden van zijn eerste mixtape uit 2011, zo vertelde hij een paar jaar geleden in een Ask Me Anything-sessie op Reddit. "Ik haatte mijn naam op dat moment, dus ik probeerde The Weeknd als een artiestennaam", legde hij uit. "Het klonk gaaf. Ik heb de 'e' eruit gehaald omdat er al een Canadese band was met de naam The Weekend." De mixtape kreeg uiteindelijk de naam House Of Balloons.

Na zijn tweet over de mogelijke naamsverandering postte hij een tweet waarin hij zijn nieuwe naam uitprobeerde: "ABEL vroeger [sic] bekend als The Weeknd?" Singer/songwriter John Legend was een van de eersten die reageerde. Hij antwoordde dat ABEL "dope" is. "Ik kom in de verleiding", schreef The Weeknd als antwoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.