Terug

Volg Shownieuws

Therapeut maakt zich zorgen om 'experimenterende' Alexia

Nieuws

23 juni 2022, 18:32

Prinses Alexia is terug uit Wales en keert terug naar haar ouders in Nederland. Ondanks dat Alexia haar ouders gemist heeft, moeten Willem-Alexander en Maxima er rekening mee houden dat Alexia zich wellicht anders gaat gedragen dan voorheen.

Dit laat gezinstherapeut Ingrid Riechelmann weten in weekblad Story. Alexia is na een jaar in Wales op school te hebben gezeten, een week voor haar verjaardag teruggekeerd naar Nederland. De therapeut geeft aan dat Alexia in een jaar tijd een stuk volwassener geworden is.

"Ik ben er natuurlijk niet bij geweest, maar naar wat ik ervan heb begrepen, zocht dit meisje de grenzen op en hield ze ervan om te experimenteren. Alexia zal opnieuw moeten invoegen in het gezin en zij moeten op hun beurt haar daar de ruimte voor geven.”

Lastig

Ingrid geeft aan dat dit lastig kan zijn. "Je moet dat niet onderschatten. Eerst woonde ze zelfstandig, nu moet ze zich weer aan de regels van de ouders houden. Dat is een moeilijke verandering.” De therapeut geeft aan dat het haar een goed idee lijkt, als Máxima en Alexia een paar daagjes weggaan samen. "Ze is een jonge vrouw in ontwikkeling en dat één op één contact met haar moeder zullen zij allebei zeker gemist hebben het afgelopen jaar.”

Máxima

Máxima liet een week na Alexia's vertrek naar Wales al weten haar ontzettend te missen. Zie het in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.