Terug

Volg Shownieuws

'Thomas Acda liegt over De slimste mens'

'Thomas Acda liegt over De slimste mens'

Nieuws

26 okt 2020, 14:49

Thomas Acda wordt op Twitter flink aangepakt door de producent van De slimste mens. Volgens Marc Dik liegt de acteur en zanger dat hij de eerste keus is geweest als jurylid en niet Maarten van Rossem.

Thomas vertelt afgelopen weekend in het AD dat hij 'de de trotse weigeraar is' van programma's als De slimste mens. "Waarom zou ik daar gaan zitten?" Wel vindt hij het een leuk programma om naar te kijken. En dan biecht hij op: "Ik ben als eerste gevraagd voor de rol van Maarten van Rossem. Nou vind ik Philip Freriks een geweldige kerel, al heb ik hem nog nooit ontmoet, maar ik ga toch echt niet met zo’n belletje in een stoel tegenover hem zitten om af en toe een wijsheid ten beste te geven."

De producent van het populaire programma reageert verbolgen en twittert: "Het geheugen van Thomas lijkt ook een klein beetje stuc. Maarten van Rossem was de eerste keus om als jury tegenover Philip Freriks te gaan zitten en Thomas is dat niet of nooit geweest."

Thomas reageert

Zou Thomas misschien de Talpa-versie uit 2006 bedoelen met Linda de Mol als presentator en Cees Geel als jurylid, vraagt een twitteraar zich af? "Weet ik niet, hij zei dat hij gevraagd was om tegenover Philip Freriks te gaan zitten maar dat is in ieder geval niet waar", antwoordt Marc.

Thomas Acda heeft inmiddels gereageerd en laat op Twitter weten dat hij de Talpa-editie bedoelt: "Derde keus! Cees Geel heeft t daadwerkelijk wel gedaan. Maar Maarten van Rossem is geweldig! Ik ben groot fan. Van de hele familie trouwens. Prachtprogramma, dat ook. De van Rossems."

De slimste mens met Philip en Maarten is sinds de zomer van 2012 te zien op NPO 2.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.